Vi söker personal

Vi söker nu ytterligare en systemutvecklare/utbildare

Som systemutvecklare/utbildare kommer du att ha en bred roll där du stöttar våra kunder med programutveckling, support och utbildning. Initialt kommer du avlasta våra systemutvecklare med supportfrågor och programmering, men på sikt kommer du också åka ut till våra kunder för utbildningsuppdrag, systemering av anpassningar med mera.

Som systemutvecklare/utbildare förväntas du ha en integritet och hög grad av professionalism, samt klara av att arbeta med varierande arbetsuppgifter, både högt som lågt. Arbetet är baserat på vårt kontor i Nässjö.

Vem är du?
Kvalifikationer: 
• Du har god erfarenhet och kunskap om programmering, både för PC och Webb
• Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem, gärna på tillverkande företag
• Det är även meriterande om du har kunskaper inom följande områden
Databashantering (Microsoft SQL) 
SQL
Dataflex
PHP
JavaScript
C#
C++
CSS

Som person är du självgående och van att självständigt driva dina egna projekt. Du är utåtriktad, vågar ta för dig och ställa frågor. Du har god förståelse för olika kunders behov, är analytisk och kan snabbt sätta dig in i nya situationer. Du trivs med projektledaransvar, har ett gott helhetsperspektiv för olika verksamheter.

Du erbjuds
Prosmart System AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete tillsammans med mycket kunniga kollegor. Här är det högt i tak där du kommer att få möjligheter att prova på många olika uppgifter och ta dig an olika roller i företaget. Här har du som vill stora möjligheter att utvecklas och växa i rollen.
Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Per Thellman, på telefonnummer: 0706-944551, alt. via e-post: per@prosmart.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Intresserad att jobba med oss?

Kontakta oss!