Visa nyhet

Prosmarts kundträff

av Per Thellman

Intresserade åhörare

27 oktober var det dags för vår årliga kundträff. Vi tackar alla kunder som tog sig tid att komma och träffa oss på Hotell Högland i Nässjö. Programmet var fyllt med presentationer av kommande version av Prosmart, våran samarbetspartner Hogia presenterade deras produktsortiment och Hans Öjes från Öjes IT visade vilka möjligheter som ett Business Intelligence system i Excel kan ha.

Intresset är stort för kommande version av Prosmart. I den har vi utvecklat massor av flexibla lösningar för att bland annat skapa offert, order och tillverkningsorder på ett extremt snabbt och smidigt sätt. Prosmarts tabeller har fått ny och förbättrad funktionalitet med smidiga sorteringsfunktioner och direktutskrifter till Excel. Inventeringsrutinen för att skapa inventeringsunderlag har fått ny funktionalitet för ökad flexibelt och mycket mer. Utvecklingen av Prosmart Web går rasande fort och vi visade flera leveransklara funktioner som våra kunder kan komma igång med redan i dag.

Vi gick också igenom några av de möjligheter som Prosmart erbjuder när det handlar om att läsa in data för att skapa t.ex. offerter och order. Här är det många som dubbelarbetar utan att tänka igenom hur detta skulle kunna rationaliseras. Prosmart kan läsa in filer från Excel, xml, EDI med flera, så uppmaningen var att fråga oss om hur ni vill ha det.

Interna processer, där våra kunder kan lägga upp processer och rutiner direkt i Prosmart och där igenom skapa enkla och tydliga flöden för alla på företaget, gick vi också igenom. Här visade vi hur snabbupplägg fungerar och att man även kan använda processkartan till att hålla koll på t.ex. maskinunderhåll. Vi gick även igenom vilka möjligheter Prosmart har när det handlar om att dokumentera kompetenser och utbildningsplaner.

Med andra ord var det en fullspäckad dag med mycket intressanta nyheter och tips.

Tillbaka