För- & Efterkalkyler

För- & Efterkalkyler

Kontroll är ledordet för denna lösning. Har ni svårt att i realtid veta hur jobben går, se hur mycket tid som förbrukats, tjänade vi några pengar på jobbet o.s.v. då är Prosmart MPS lösningen för er. Prosmart MPS hjälper er att samla allt i ett program, allt ifrån förkalkylens grunddata med operationstider, materialåtgång, ritningar med mera till efterkalkylens uppföljning av förbrukad tid och materialåtgång. Borta är Excelbladen och dubbelregistreringen för att, till exempel, få ihop ett faktureringsunderlag. Med Prosmart MPS får ni kontroll över produktionsplaneringen och uppföljningen på ett enkelt och överskådligt sätt. Populära tillval till Prosmart MPS är inköp och OLF. Med dessa båda tillval har ni ett komplett affärssystem från offert till faktura


Fråga gärna våra kunder vad de tycker om denna lösning

Stigab

Stigab behövde ett system som kunde anpassas efter företagets varierande produktion, något som visade sig vara svårt att hitta hos andra systemleverantörer. Hösten 2015 kom Stigab i kontakt med Prosmart, en systemleverantör som kunde skräddarsy ett affärssystem direkt efter deras unika behov.
-    Implementeringsprocessen av det nya systemet gick mycket smidigt samt att det var lätt att lära sig. Prosmart har varit lyhörd för våra behov och noga med att anpassa systemet efter våra förutsättningar.
-    Idag betalar vi en månatlig supportkostnad som är mycket realistisk kontra med vad vi får.

Prosmart är alltid tillgängliga med service och support vilket är mycket uppskattat. Samtliga medarbetare har blivit mer involverade och kan idag arbeta tillsammans för att nå de mål som företaget eftersträvar.
-    Vi ser en tydlig, positiv effekt och vår lönsamhet har ökat, detta är poängen med det hela.

Stig Johansson, 0370-692431

Johanson Design AB

Johanson Design AB

Tidigare erfarenheter av MPS-system gjorde det enkelt för oss att direkt se att Prosmart gör skäl för sitt namn. Ett system som gör oss effektivare, upplägget är mer rationellt. Dubbelregistrering var tidigare ett störande inslag i vårt arbete. Prosmart har tänkt färdigt liksom, de har insett att det är många olika delar som ska lira ihop.
Prosmart ligger steget före allt annat vi sett.

Dan Johanson, 0433-725 06

Tranås Rostfria AB

Tranås Rostfria AB

Med Prosmarts affärssystem får vi ordning och reda bland dokumenten och en enklare uppföljning av rutiner, samtidigt som de tummade gamla pärmarna försvinner ur produktionen. Det känns bra! Prosmart gör det möjligt att koppla ritningar, instruktioner och mätinstrument på ett sätt som leder oss framåt, mot en modern industri med goda rutiner och nöjda kunder.

Agneta Bohman, 0140-38 50 70

Troberg Technology

Troberg Technology AB

– Vi har inte anpassat verksamheten efter ett MPS-system utan vi har ett system som anpassar sig efter vår verksamhet.

– Framförallt använder vi Prosmart för att planera körordning och logistik och till PDF-fakturering men det finns fler delar som vi kan och ska lägga till, framöver. Att välja MPS-system är ett stort och viktigt beslut och vi upplever att vi funnit ett system som anpassar sig efter det lilla flexibla företagets behov. Det personliga engagemanget och den offensiva supporten som Prosmart erbjuder är något som särskilt uppskattas med samarbetet.
Prosmart har de funktioner vi behöver och kommer att behöva. Produktionssmart helt enkelt.

Magnus Troberg, 013-15 08 70