Lösningar

Prosmart är ett mycket flexibelt standardsystem. Modulera ihop flera program till en smart lösning för dig som du när som helst kan bygga på med fler program och funktioner.
Här presenterar vi några av våra populäraste lösningar.

Order – Lager – Fakturering

Ordning och reda, är ledordet i denna lösning. Här kan ni lägga offerter, order, hantera lagersaldo, göra utleveranser och fakturera med mera

Läs mer...

För- & Efterkalkyler

Kontroll är ledordet för denna lösning. Har ni svårt att i realtid veta hur jobben går, se hur mycket tid som förbrukats, tjänade vi några pengar på jobbet o.s.v. då är Prosmart MPS lösningen för

Läs mer...

Materialförsörjning Produktionsplanering

Total överblick, är ledordet för denna lösning. Här ligger Prosmart MPS som grund fast med tillvalen OLF, Inköp och Nettobehovsberäkning. I denna lösning får du total överblick på allt som behöver köpas hem och tillverkas.

Läs mer...

Tidredovisning

Rättvisa, är ledordet för denna lösning. Se till att betala ut rätt lön för korrekt redovisad tid. Låt inte ovisshet och dåliga rutiner göra att era lönekostnader skjuter i höjden.

Läs mer...

Lönsamhet

Rätt förutsättningar, är ledordet för denna lösning. Många företag arbetar med små marginaler och därför är uppföljning av verksamhetens nyckeltal väldigt viktig.

Läs mer...