Ekonomi

Testbild

Ekonomi

Prosmart har inget eget ekonomisystem för det finns redan så många andra bra och moderna system för detta som vi integrerar till. Vår främsta partner inom ekonomisystem är Hogia där vi tillsammans med dem kan erbjuda en komplett systemlösning för alla företag.

Integrationen innebär som regel att Prosmart skickar över bokförda fakturor till ekonomisystemet. I ekonomisystemet ligger då både kundreskontran och leverantörsreskontran och resten av bokföringen och redovisningen. Kund och kontoplanen är två register som antigen är synkade (där ändringar kan göras i båda systemen) eller ihopkopplade (där ändringen görs i det ena systemet och är master och hämtas eller uppdateras i det andra systemet).

Att Prosmart kan integreras till ett redan befintligt ekonomisystem innebär oftast markant kortare implementeringstid. Du som kund kan då också köpa ett system som löser dit behov idag och inte behöva byta ut hela affärssystemet bara för att du tillexempel har behov av produktionsplanering och efterkalkyler.

Ekonomisystem som vi har kopplat ihop med Prosmart:

Hogia Ekonomi

Hogias Ekonomisystem är kompletta och moderna system med redovisning på flera nivåer och snabb rapportering för företag med högt ställda krav.
Det generösa urvalet av rapporter, analyser och sökfunktioner ger dig rätt information för rätt tillfälle.
Med Hogias Ekonomisystem har du alltid valmöjligheter för en effektiv och noggrann redovisning där du kan komplettera ditt ekonomiprogram med flera olika tilläggsmoduler.

Fortnox Ekonomi

Fortnox Bokföringsprogram förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor och i vårt bokföringsprogram finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag, oavsett hur stort eller litet det är och oavsett mängden transaktioner.

Visma Administration

När det kommer till att hålla koll på företagets administration finns inga program med lika lång erfarenhet som Visma Administration. Ekonomiprogrammet har under 20 år använts av bland annat butiker, lantbruk, möbelföretag, bagare och redovisningskonsulter. Visma Administration hanterar allt från bokföring och fakturering till order, lager, offert och inköp.