Prosmart växlar upp igen!

Prosmart fortsätter att växa och utökar nu teamet med ytterligare en produktionsspecialist. Vår nya produktionsspecialist heter Micael Ericson. Micael har arbetat större delen av sitt yrkesliv inom produktion i olika former. Han har bland annat varit produktionschef i gjuteribranschen, logistikchef hos en av Nordens stegtillverkare samt projektledare och systemansvarig på SJ/Banverket.

Gemensamt för sina olika tjänster är att han har arbetat med olika typer av MPS-system. I vissa fall har han varit engagerad hela vägen från kravspecifikation till driftsättning. Med andra ord har Micael bra koll på vad som krävs av ett modernt affärssystem samtidigt som han förstår vilka utmaningar svensk industri har i vardagen. Micael kommer främst att arbeta med förstudier och kartläggning av såväl nya som befintliga kunders processer. Självklart kommer han också att vara med våra kunder under hela resan och hjälpa till med att utveckla Prosmart vidare. Utvecklingen stannar aldrig av. När han har blivit varm i kläderna kommer du att höra hans trevliga stämma i supporten.

– Prosmart utvecklas hela tiden, precis som industrin i stort. Då måste man hela tiden vara på alerten och se nya möjligheter. Produktion och affärssystem är något som har präglat en stor del av min karriär, vilket gör att jag kan bidra med både kunskap och erfarenhet. Jag vet hur tillverkande industrier tänker och fungerar, vilka problem de ställs inför och vilka lösningar som behövs. Det känns väldigt kul att vara en del av Prosmart. Framtiden ser ljus ut, säger Micael Ericson, Prosmarts nya medarbetare.