Visa nyhet

Prosmart söker rätt person för framtiden

av Per Thellman

Infotavla

Prosmart Affärssystem är inne i en expansiv fas och det händer hela tiden nya, spännande saker i vår värld. Vi söker därför en ny medarbetare för att stötta oss i vår uppväxling och utveckling. Du kommer att vara en viktig del i att hjälpa våra kunder att använda Prosmart Affärssystem, både i större utsträckning och med högre effektivitet. Vi vill att du ska vara en del av vår framgång. Men first things first.

Varför är Prosmart alltid rätt affärssystem? Prosmart är först och främst ett affärssystem för tillverkande företag. Vi hjälper våra kunder att få kontroll över order, lager, fakturering, kalkyler, materialförsörjning, tidsredovisning,  produktionsplanering, nyckeltal och en mängd andra saker. Ja, precis som alla andra affärssystem, men det finns en monumental skillnad. Prosmart är ett enda affärssystem samtidigt som det är tusentals olika affärssystem på samma gång. Det kan anpassas helt och hållet efter våra kunder utan att våra användare dränks i onödig funktionalitet. Våra kunder använder bara det de ser på skärmen, resten behöver de inte bry sig om. Om de behöver mer, så kopplar vi bara på mer. Kort sagt så är affärssystemets främsta funktion att anpassa sig efter kundens verksamhet, inte tvärtom. Proffsigt och smart på samma gång. Det är därför Prosmart alltid är rätt affärssystem.

Vad förväntar vi oss av dig? Vi är ett flexibelt företag och vårt erbjudande bygger helt och hållet på flexibilitet för kunden. Det gör att du kan arbeta med installationer, försäljning, programmering och en rad andra saker. Vad du slutligen kommer att jobba med hos oss beror på din profil samt dina erfarenheter och ambitioner. Vi föreställer oss att du är streetsmart, självgående och initiativrik. Erfarenheter inom tillverkningsindustri, personalfrågor eller projektansvar är meriterande, men är inget krav. Det viktiga är att du är nyfiken, vill lära dig nya saker och tycker om att hjälpa andra. Ditt huvudsakliga ansvar ligger på att hjälpa våra kunder att använda systemets delar och funktioner i större utsträckning samt med högre effektivitet.

Vad får du tillbaka? På Prosmart är vi ett prestigelöst team med bas i Nässjö. Det är här vi utgår ifrån, men hela Sverige är vår arbetsplats. Alla på Prosmart bidrar med viktig kunskap och vi brinner för det vi skapar tillsammans. På ditt framtida visitkort kanske det står något i stil med Verksamhetsutvecklare eller Verksamhetskonsult. Titlar är inte viktigt för oss. Då arbetsuppgifterna och uppdragen varierar mycket får du alltid en händelserik vardag. Vår ambition är att du kan bidra till alla delar av företaget och att  du förstår lite (men gärna mycket) om allas olika roller. Som vår nya medarbetare kommer du och resten av teamet utgöra grunden för kommande tillväxt. Du får chansen att vara med från start och vidareutveckla vårt affärssystem, men också hur vi utvecklas som bolag.

Är du rätt person för Prosmart? Skicka din ansökan till per@prosmart.se senast 2019-02-28. Vid frågor om tjänsten och Prosmart Affärssystem vänligen kontakta Per Thellman på 0706-94 45 51. Välkommen att höra dig!

Tillbaka