Web

Prosmart Web består av två varianter av systemstöd, vi har valt att kalla dem Desktop-web och Mobil-web. Desktop-web är utvecklat för en större skräm, typ surfplatta eller större, medans Mobil-web är anpassad för en mindre skärmar.
Mobil-web är utvecklat som ett komplement till Prosmarts programvaror för att stödja enskilda rutiner ute i verksamheten som till exempel närvaro- & jobbrapportering, godsmottagning, inventering med mera.
Desktop-web är ett mer komplett system för order-lager-fakturering. Här hanterar du allt ifrån en offert till faktura. Allt via webben.


Prosmart Desktop-Web

Från offert till faktura. I Prosmart Desktop-web skapar du enkelt offerter som du direkt från programmet kan mejla till din kund. Order kan skapas direkt eller från offerten genom att kopiera offert till order där informationen från offerten följer med över till order. Via utleveransen skapas följesedeln som blir underlaget för faktureringen. Via en tabell väljer du de utleveranser/följesedlar du vill skapa fakturor på. Delfakturering och samlingsfaktura hanteras även i systemet.

Artikelregister

I artikelregistret läggs artiklar upp med artikelnummer, benämning, enhet, pris med mera. Saldot uppdaterat automatiskt via in & utleveranserna. Via artikelprofilen kan du se kommande och historiska transaktioner så du har koll på hur saldot ser ut idag och framöver. Andra funktioner som finns är saldojustering, inventering, lagervärdering med mera.


Mobil-Web
Små program i händelsernas centrum

Kom & Gå:
Stämpla er närvaro direkt i mobilen. Flexibel lösning för de som arbetar ute på ”fältet”.

Jobbrapportering:
Stämpla in och ut på tillverkningsorder direkt i mobilen. Titta på ritningar, få instruktioner, rapportera tillverkat antal, kassationer med mera. Via prioritetslistan blir det enkelt för operatören att välja nästa jobb.

Lagerhantering:
Justera saldot i förråd och lager direkt i mobilen. Hantera godsmottagning och utleverans med plocksedel. Inventera. Smidigare än så här blir det inte...


Vill du veta mer?

Boka webbdemo

Boka personligt möte