Skräddarsytt, avskalat och webbaserat affärssystem

Prosmart är alltid rätt affärssystem – oavsett hur din verksamhet ser ut. Vi är experter på verksamhetsanpassade affärssystem och webbaserade affärssystem för små och medelstora tillverkande företag. Vi hjälper alltså dig att få kontroll över alla nödvändiga delar som order, lager, fakturering och tidsredovisning. Men vi tänker längre än så. Vi i anpassar oss helt efter dina rutiner. Vi lär känna dig och din verksamhet och skräddarsyr vårt affärssystem efter dig. Allt börjar med en grundlig processgenomgång. När vi har full koll på dina processer och rutiner bygger vi snabbt och enkelt upp rätt funktioner för dig i Prosmart. Vi knyter samtidigt ihop alla nödvändiga program och instruktioner. I Prosmart ser du bara det du behöver på skärmen, för en så avskalad och enkel användarupplevelse som möjligt. Behöver du fler funktioner så kopplar vi på dem. Eller så utvecklar vi nya funktioner.

Mycket av det vi gör sker direkt på webben. Fördelarna med ett webbaserat affärssystem är många. Först och främst gör det att du kan fokusera på din kärnverksamhet och ge ny kraft till dina produktionsflöden. Med Prosmart gör du bättre affärer helt enkelt. Dina processer blir dessutom mer lättillgängliga och överskådliga. Precis så ska ett modernt affärssystem fungera, sömlöst och smart. Prosmart har sedan länge varit redo för Industri 4.0, vilket innebär att vårt webbaserade affärssystem kan samspela med din produktion på ett unikt sätt, men också integreras med lösningar från många olika systemleverantörer. Prosmart är standardiserat och skräddarsytt på samma gång. Därför är Prosmart alltid rätt affärssystem.

Det är skillnaden mellan Prosmart och alla andra
Prosmart GO – vi lägger grunden rätt från början

Prosmart Go ger dig full kontroll från dag ett. Vi går igenom dina rutiner från offert till fakturering och undersöker hur ditt företag arbetar. Därefter bygger vi upp ett flöde med alla era viktiga rutiner i Prosmart.

Vi presenterar hur det skulle se ut och fungera i praktiken, och du tar ställning till det du ser. Vi anpassar flödet helt efter era rutiner – vilket gör att du kan känna dig trygg med rätt funktioner redan från start.

Vad innebär ett nytt affärssystem för mig?
Hur kan ett nytt affärssystem förenkla min verksamhet?
Hur skulle jag arbeta i Prosmart?
Gör dig trygg i ert beslut
Prosmart MAP – vi kartlägger ditt ideala affärssystem

Du ska alltid ha rätt affärssystem – nu och i framtiden. Prosmart MAP är en rutin som garanterar att allt fungerar som det ska, oavsett förändringar och nya behov. Prosmart MAP genomförs inför varje nyinstallation av Prosmart, men kan även användas löpande för att hitta möjliga förbättringar och förenklingar.

Under genomgången ser vi tillsammans över era rutiner. Vi undersöker hur de utförs, av vem, samt om de ligger i linje med hur ni vill arbeta. Därefter presenterar vi ett skräddarsytt förslag på hur Prosmart kan förenkla era rutiner. Du får kostnadsförslag och en konkret tidsplan för en så smidig övergång som möjligt.

Vad kostar Prosmart för min verksamhet och när kan vi vara igång?
Kan vi verkligen behålla våra inarbetade rutiner när vi byter system?
Hur skulle ett nytt system kunna förbättra min verksamhet?

Boka demo