Integrationer och samverkan

Ingen kan vara bäst på allt, men tillsammans kan man åstadkomma otroliga saker. Prosmart samarbetar därför med några av branschens ledande leverantörer. För dig som kund är det enkel matematik. 1+1 är aldrig lika med 2. När du kombinerar olika expertområden, så får du en systemlösning utöver det vanliga. Idag samarbetar Prosmart med bl a Hogia, Fortnox, Visma, LogTrade, APIX och OpDev. Syftet med våra samarbeten är förstås att du ska få ut mer av Prosmart och dina andra system. Kombinationen gör att du med lätthet kan hantera allt från produktionsprocesser, lön och övergripande ekonomi till e-fakturor, register och transportadministration. Genom att kombinera olika system får du inte bara ett kraftfullt stöd för din produktion, hela din verksamhet tjänar på det. Smidigt, smart och sömlöst!

Vår främsta integrationspartner där vi har integrationer till de flesta Ekonomisystemen Hogia erbjuder samt till Hogia Lön och Lön +

En smart integration för hantering av gemensamma register och kund och leverantörsfakturor.

Till Visma har vi integrationer till Visma Administration, Visma eEkonomi och Lön 600.

Via vår integration till LogTrade får du tillgång till marknadens modernaste molnbaserade system för transportadministration. Här hanterar du fraktsedlar, bokningar m.m.

Sänk dina fraktkostnader med Sendify.

Via vår integration till APIX kan du automatiskt skicka dina e-fakturor direkt från Prosmart.

Samarbetspartner som bygger Business Intelligence till Prosmart i Microsoft Power BI.

Saknar du en integrationslösning?
Kontakta Prosmart