Integrationer och samverkan

Ingen kan vara bäst på allt, men tillsammans kan man åstadkomma otroliga saker. Prosmart samarbetar därför med några av branschens ledande leverantörer. För dig som kund är det enkel matematik. 1+1 är aldrig lika med 2. När du kombinerar olika expertområden, så får du en systemlösning utöver det vanliga. Idag samarbetar Prosmart med bl a Hogia, Fortnox, Visma, LogTrade, APIX och OpDev. Syftet med våra samarbeten är förstås att du ska få ut mer av Prosmart och dina andra system. Kombinationen gör att du med lätthet kan hantera allt från produktionsprocesser, lön och övergripande ekonomi till e-fakturor, register och transportadministration. Genom att kombinera olika system får du inte bara ett kraftfullt stöd för din produktion, hela din verksamhet tjänar på det. Smidigt, smart och sömlöst!

Prosmart integrerat med Fortnox
En smart integration för hantering av gemensamma register och kund och leverantörsfakturor.
För dig som har Hogia som ekonomisystem
Vår främsta integrationspartner där vi har integrationer till de flesta Ekonomisystemen Hogia erbjuder samt till Hogia Lön och Lön +
För dig som har Visma som ekonomisystem
Till Visma har vi integrationer till Visma Administration, Visma eEkonomi och Lön 600.
Logtrade
Med Logtrades starka och smarta integration får du ett flexibelt och skalbart TA-system som ökar produktiviteten och skräddarsys efter just dina specifika behov – oavsett företagsstorlek eller bransch.
Apix
Via vår integration till APIX kan du automatiskt skicka dina e-fakturor direkt från Prosmart.
Sendify
Smidigare frakthantering än någonsin.
Crona Lön
Crona lön är helt molnbaserat och kräver inga installationer eller uppdateringar.
Saknar du en integrationslösning?
Kontakta Prosmart

Boka demo