Webbaserat MPS-system i tre olika nivåer

Prosmart är ett affärssystem som förändras i synk med din verksamhet. Vi sätter ihop de program du behöver – resultatet är ett unikt affärssystem helt anpassat efter dina behov. Med tiden kan vi både lägga till och ta bort funktioner. Allt du behöver, helt utan överflödiga moment. För att göra det enkelt för dig att komma igång med Prosmart har vi paketerat vårt affärssystem i tre olika paket. Paketen Start, Smart och Sync utgör våra mest populära lösningar för tillverkande företag.

Prosmart Start är en utmärkt början och ett MPS-system (Material- och planeringssystem) som fungerar för de allra flesta företag. Gränssnittet är avskalat och lättanvänt. Du får tillgång till nödvändiga funktioner direkt, från lagersaldo, transaktioner och lagervärde till offerter och fakturering.

Om du vill ta din verksamhet vidare och dessutom vill ha full koll på hela kedjan från verksamhet till lönsamhet, så är Prosmart Smart paketet för dig. Prosmart Smart är speciellt anpassat för tillverkande industrier som ännu inte har behovet av ett stort och automatiserat affärssystem. Allt är inkluderat, från lönsamhetsanalys, produktionsplanering och täckningsbidrag till efterkalkyler, leveranstidsbevakning och tidredovisningssystem. Allt i ett lättsmält och enkelt format.

För dig som vill ha total kontroll och automatisera din processer, så är Prosmart Sync ett perfekt val. Det är också ett tryggt val för dig som ännu vet vilka behov du har. Prosmart Sync är vårt mest omfattande paket och är utvecklat för företag som behöver automatisera så mycket som möjligt. Med Prosmart Sync får du inte bara tillverknings- och inköpsförslag i rätt tid, du kan också läsa in och bekräfta beställningar, integrera tidredovisningssystemet med ert lönesystem. Framförallt för du dina kunder och leverantörer närmare. De är därmed ständigt uppdaterade på vad som händer i din produktion.

Start

Start, grunden för ditt företag

Enkelt och avskalat. Kom snabbt igång med order, lager och fakturering. Få kontroll på inneliggande order, lagersaldon och mycket mer.

Smart

Smart, tar din verksamhet vidare

Få kontroll på alla delar i din verksamhet, allt från inköp och tillverkning till flödet ut till dina leverantörer och kunder. Smart helt enkelt.

Sync

Sync – den kompletta lösningen

Komplett och automatiserat. Automatisera dina rutiner och få ett systemstöd som är svårslaget. Vad mer kan man begära av ett affärssystem ?

Alltid koll på läget, lokalt eller i molnet

Prosmart kan installeras lokalt, men också i molnet där du aldrig behöver tänka på servrar, installationer och dyra IT-miljöer. Den inbyggda flexibiliteten i Prosmarts MPS-system gör att du inte behöver välja, vi anpassar oss efter dina behov och förutsättningar. Allt du kan göra lokalt, kan du också göra med en webbaserad version av Prosmart. Våra kunder använder oftast en avskalad version i molnet med funktioner för offert, order, lager, inköp, utleverans och faktura, men det finns egentligen inga begränsningar. Allt beror på dina processer och rutiner. Med Prosmart Cloud kan du effektivisera och automatisera dina arbetsflöden direkt på webben. Någon som inte bara säkrar din produktion och ekonomi, det är också tillgängligt överallt. Prosmart kan hjälpa dig att få insyn i och kontroll över hela produktionskedjan. Det spelar ingen roll du sitter hemma i soffan, är på resande fot, sitter vid en dator på kontoret eller står ute i produktionen. Prosmart lokalt och Prosmart Cloud är olika vägar till samma slutmål. Oavsett väg, så sätter du dig själv i förarsätet med Prosmart.

Hittar du inte rätt paket?
Kontakta Prosmart

Boka demo