Logtrade

Med Logtrades starka och smarta integration får du ett flexibelt och skalbart TA-system som ökar produktiviteten och skräddarsys efter just dina specifika behov – oavsett företagsstorlek eller bransch. Du bestämmer. De levererar.

Detta TA-system fungerar på dina villkor, där du själv väljer de tillägg och funktioner som passar er bäst för att skapa den optimala upplevelsen. Det kan inkludera faktorer som antalet sändningar, extra användare eller avsändaradresser. Dessutom har ni möjlighet att ständigt utveckla era egna funktioner med hjälp av API:erna.

Du får vidare ett adaptivt och framtidssäkert system som växer i takt med dina behov och som är byggt för att klara såväl enkla som mer komplexa leveransflöden.

För att underlätta implementeringen erbjuder de färdiga integrationer för de flesta stora ERP-, WMS- och TMS-lösningar, vilket möjliggör för en snabb och enkel start.

Prosmart integrerat med Logtrade

Hantera dina sändningar direkt i Prosmart
Automatisera bokning, planering och spårning av leveranser
Färdig integration som gör att du kan komma igång på nolltid
Ett framtidssäkert och driftsäkert TA-system
Fullt stöd för samtliga transportörer i Logtrade

Mer om Logtrade

Logtrade erbjuder ett adaptivt och molnbaserat mjukvarusystem för leverans- och frakthantering. Systemet har beprövats och testats i tre decennier och innehåller flera smarta funktioner för automatisering av dina leveranser och insyn i hela leveransflödet.  

Tillsammans med företag och entreprenörer utvecklar Logtrade IoL-applikationer som rustar verksamheter för framtidens handel och prediktiva leveranskedjor. Med Logtrade kan du vara säker på att du får ett system som rustar dig för morgondagens logistik.

Boka demo