Livet blir enklare med e-fakturor

Prosmarts affärssystem slutar aldrig att utvecklas. Det utvecklas alltid i takt med att samhället förändras. Tillägget av e-fakturering är en sådan grej. Tjänsten är framtagen i samarbete med Apix Messaging. E-fakturering är förstås inte samma sak som att skicka en faktura via e-mail, allt kan numera ske helt digitalt direkt i affärssystemet. Prosmarts nya e-fakturarutin gör att du sparar tid, pengar och papper. Bra för din effektivitet och bra för miljön. Framtidens fakturering med andra ord. Det är inte bara smidigt och tillgängligt med e-fakturor, det är också ett krav om du har kommuner, landsting eller offentliga företag som kunder. Det är en ny europeisk standard som ligger till grund för det här kravet.

Mycket mer än e-fakturering
När du skickar iväg en e-faktura i Prosmart kommer Apix Messaging in i bilden och ser till att fakturan hamnar på rätt plats. Tjänsten är både enkel att komma igång med och använda. Inom kort kan du även ta emot leverantörsfakturor direkt i Prosmart. Men det tar inte slut där. Som en bonus får du tillgång till webbportalen fakturamappen.se utan extra kostnad. Där får du en överblick över alla skickade och mottagna fakturor. Om någon av dina leverantörer saknar en e-fakturalösning, kan du också skicka e-fakturor via fakturamappen.se. Apix Messaging har även ett samarbete med Lowell. Via Lowell kan du skicka e-fakturor med inkassokrav. Inom kort finns dessutom fakturaköptjänster tillgängliga.

Vill du veta mer?
Kontakta Per Thellman på Prosmart. Han kan allt om e-fakturering. Du når honom på 0706-944 551 eller per@prosmart.se. Du kan också läsa mer i Prosmarts produktblad för e-fakturering. Har du frågor som rör kraven kring obligatorisk e-faktura? Myndigheten för digital förvaltning har sammanställt en bra FAQ. Kolla in digg.se för mer information!

Produktblad hittar du här, e-faktura

Boka demo