Prosmart växer och behöver bli ännu fler!

På Prosmart har vi många spännande projekt igång och fler projekt kommer det att bli framöver. Vi växer och har nyligen utökat vår personalstyrka med två medarbetare – Katrin och Jimmy. Dessutom är vi på jakt efter ännu en ny kollega, den här gången med fokus på programmering och support.

Katrin
Katrin är Prosmarts nyaste tillskott i vårt team av konsulter och utbildare. Hon har en gedigen bakgrund som produktionsledare och känner således väl till den andra sidan av Prosmart, dvs kundens perspektiv. Katrin har redan visat sig vara en mycket positiv tillökning till vårt glada och serviceinriktade gäng här på Prosmart.

 


Jimmy
Jimmy kommer att vara ansvarig för Marknad & Kommunikation här hos oss. Han har en stark bakgrund inom marknadsföring, produktutveckling och entreprenörsskap. Vi hälsar Jimmy varmt välkommet till Prosmart och ser mycket fram emot att se vilka positiva förändringar som han kommer att bistå med framöver.

Är du vår nya Programvaruutvecklingsingenjör?
Just nu är vi i behov av dig som är intresserad av att kombinera dina tekniska och sociala kunskaper. Dels handlar den här rollen om programmeringsuppdrag, uppdateringar och installationer. Men också om att på ett pedagogiskt och tillmötesgående vis hantera inkommande mejl och samtal från kunder som behöver vår support. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant.

Boka demo