Succéartad kundträff i Nässjö

Prosmarts årliga kundträff gick av stapeln 5 mars på Hotell Högland i Nässjö. Det blev en succé i vanlig ordning med många nya insikter, möten och möjligheter. Ett stort tack till alla användare, partners och utvecklare som gjorde dagen möjlig.

I år sammanföll kundträffen med Smålands inofficiella nationaldag, “fössta tossdan i mass”, vilket skapade en extra liten guldkant. I enlighet med denna relativt nya tradition bjöd vi förstås på “massipantååta”. Men innan dess bjöd vi på en rejäl buffé av affärsmöjligheter. Vi visade upp många av funktionerna i Prosmart och gav också besökarna en försmak av den nya versionen av Prosmart 2020. Förutom en mängd användare fanns även några av våra partners på plats i Nässjö. Hogia, Apix och OPDev höll uppskattade föredrag och presenterade sina integrerade lösningar. Tack till alla som tog sig tid att komma till Nässjö!

Försmak av Prosmart 2020
Dagen började med en genomgång av några av de nyheter som finns i Prosmart 2020. Nytt för i år är översiktsvyer för artikel, kund och leverantör. Något som blev mycket uppskattat. Flera nya vyer har tagits fram för att snabbt kunna skapa urval och utskrifter från systemet. Webben har också tagit ett rejält kliv framåt. Vi har idag kunder som enbart kör Prosmart Cloud ERP som affärs- och MPS-system.

Smidig hantering av e-fakturor
Först ut på scenen var Peter Törnroth från Apix Messaging. Han presenterade bl a tjänster för e-faktura, fakturaköp och inkasso. Samarbetet med Apix Messaging gör att du kan skicka och ta emot e-fakturor till kunder och leverantörer. Det gör att du kraftigt underlättar din fakturahantering.

BI-system för rimlig peng
OPDev presenterade ett spännande BI-paket som de har utvecklat i Microsoft Power BI. Många av våra kunder har länge efterfrågat ett BI-system för en rimlig peng. Nu finns det tillgängligt. Tillsammans med OPDev har vi tagit fram ett startpaket med 3 KPI:er – Order Produktion och Inköp. Här kan man bl a se historiska händelser och få en tydlig bild av såväl nutid som framtid. Det första systemet är redan installerat och fler kunder är på gång. Kul!

Ny lösning för kvitton och resor
Hogia, vår trogna samarbetspartner sedan många år, kom förbi Nässjö med två representanter, Johanna Hansson och Petra Hansson. De visade bl a upp Hogias nya webblösning för kvitto- och resehantering. Integrationen med Hogia är under ständig utveckling vilket gör att vi tillsammans kan erbjuda kompletta lösningar för webb och Windows inom MPS, Ekonomi, Lön och HR.

Succé eller Fiasko
Dagens sista punkt var det vi kallar för Succé eller Fiasko. Det är ett sätt för oss att visa upp nya innovationer som en engagerad och nytänkande leverantör. Syftet är att få direkt feedback på saker vi har utvecklat eller laborerar med. Prosmart är inte som vanliga affärssystem och därmed jobbar vi inte på samma sätt som resten av branschen. Till succéer får vi räkna Egna Fält, Dynamisk Grid, Processtyrning m fl. Fiaskon var Automatisk Planering, FMEA (kalkyl) m fl. Ordet fiasko låter värre än vad det är. Det är funktioner som ännu inte är sjösatta eller som kunder ännu inte har nappat på. Vid nästa kundträff är det mycket möjligt att dessa hamnar på succélistan istället.

Nyfiken på Prosmart 2020?
Vår nya version, Prosmart 2020, är nu klar. Bokningar för uppdatering och utbildning är redan igång. Hör av dig till Prosmart så skickar vi över komplett dokumentation över Prosmart 2020. Kontakta även oss om du vill veta mer om integrationer och hur vi kan lösa dina problem genom våra partnerskap.

Funderar du på om Prosmart verkligen klarar av att hjälpa dig? Sluta fundera och hör av dig istället. Utmana oss, sedan vet du. Välkommen att höra av dig!

Per Thellman
per@prosmart.se
0706-944 551

Boka demo