Vi behöver bli fler! Utbildare och kundutvecklare sökes

På Prosmart har vi många spännande projekt igång och fler projekt kommer det att bli framöver. Vi växer och behöver därför en ny kollega för att hjälpa både oss själva och våra kunder att nå nya höjder. Just nu söker vi en utbildare/kundutvecklare för affärssystemet Prosmart. Klicka runt här på sajten för att lära dig mer om affärssystemet. 

Låter det här intressant?
Vi föreställer oss att du kommer ha en bred roll där huvuduppgiften består av införsäljning och driftsättning av Prosmart Cloud, en molnbaserad variant av Prosmart. Du har även en aktiv roll för att utbilda våra kunder i Prosmart Cloud. I din nya tjänst bearbetar du också befintliga kunder och hjälper våra kunder med support. Utöver det här tänker vi oss att du fungerar som projektledare och tar ett stort ansvar för att kunderna ska komma igång med Prosmart och framförallt bli nöjda med vårt affärssystem.

Vem är du?
Du är förstås självgående, självständig och socialt utåtriktad. Vi letar efter dig som vågar tar för dig och ställa frågor. För dig är det inga problem att sätta dig in i nya scenarier och situationer. Du förstår helt enkelt kundens behov och kan agera utifrån det. Kort sagt ser du helheten, men också detaljerna. För att trivas och lyckas på Prosmart bör projektledning kännas naturligt för dig. Då Prosmart är ett affärssystem för främst tillverkande företag, är det meriterande om du har jobbat inom IT-branschen eller produktion, med det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Det förutsätter förstås att du är en ärlig person, både mot dig själv och din omvärld. Hos Prosmart får du möjligheten att vara med och bygga framtidens affärssystem. Vi är ett glatt och engagerat gäng som verkligen brinner för det vi gör. För oss är det viktigt att du är en lagspelare och kan dela vårt engagemang. Vi pushar dig och du pushar oss framåt mot våra gemensamma mål. Prosmart är något vi bygger och utvecklar tillsammans!

Dags att byta till Prosmart?
Vi har inga formella kvalifikationskrav, då vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är förstås bra för dig och Prosmart om du har relevant utbildning eller erfarenhet som passar in på beskrivningen ovan. Tjänsten är på heltid med placering i exempelvis Nässjö, där vi har vårt huvudkontor, eller på valfri ort. Var du bor och lever är inte avgörande för oss. Vi ser att du börjar runt årsskiftet, men om vi hittar rätt direkt, så får du förstås gärna börja tidigare än så. Om du har några frågor om tjänsten, Prosmart eller något annat, så är det bara att höra dig direkt till Per Thellman på 0706-944 551.

Skicka din ansökan till per@prosmart.se när du är redo. Välkommen till Prosmart!

Boka demo