Sendify

Som användare av Prosmart har du nu möjlighet att integrera Sendify direkt i ditt affärssystem. Genom ett par klick kan du hantera din frakt direkt i plattformen. Samarbetet mellan Sendify och Prosmart gör din frakthantering smidigare än någonsin.

Smidigare frakthantering än någonsin.

Spårning: Spåra dina sändningar direkt i Prosmart.
Enkel integration: Integrera Sendify och Prosmart direkt med ett par klick.
Automation: Boka din frakt direkt i Prosmart och importera dina fraktuppgifter automatiskt.
Sveriges lägsta fraktpriser: Genom Sendifys nätverk får du tillgång till oslagbara fraktpriser.

Om Sendify

För de flesta småföretagare är logistik och frakt det sista som de vill spendera tid och pengar på. Trots det, är flytta gods från A till B fortfarande många företagares främsta källa till frustration och största utgift. En anledning till det är att fraktbolagen har prioriterat företag med stora fraktvolymer, vilket har lämnat småföretagare med både komplicerade system och orättvisa fraktkostnader.

Vi grundade Sendify för att göra spelreglerna mer rättvisa. Med Sendifys digitala plattform kan företagare av alla storlekar ta del av färdigförhandlade fraktavtal från världsledande fraktbolag, och samtidigt spara cirka 20% på varje sändning. Paket eller pall, runt jorden eller runt hörnet – Sendify hjälper dig att frakta det smartare.

Sedan Sendifys start 2016 har vi hjälpt över 15 000 småföretagare runt om i världen att spendera mindre tid och pengar på frakt och mer tid på att bygga företag. Det här gör oss till den främsta logistiktjänsten för växande företag i Sverige, och bevisar att vi sätter företag i rörelse.

Boka demo