Hjo Bulten jobbar enklare med Prosmart

Hjo Bulten har funnits i närmare 40 år, men under de drygt tio senaste åren har verksamheten tagit fart på allvar. – Och med Prosmart kan vi anpassa vårt arbete på ett bättre sätt, säger Dan Öman, VD på Hjo Bulten.

Med tillverkning av specialbultar till bland annat entreprenadmaskiner förklarar Dan Öman att Hjo Bulten har gjort en spännande resa – inte minst under de senaste åren.

– Jag är egentligen reparatör i grunden och tyckt om att gå min egen väg, men under åren har vi vuxit och idag är vi sju anställda tillsammans med mig, säger Dan Öman. 

“Smidigt system”

Nya maskiner är inköpta och installerade under de senaste åren, där bland annat en effektivisering har gjorts gällande Hjo Bultens lagerhantering. 

Dessutom har samarbetet med Prosmart underlättat i helhetsarbetet.

– Vi körde igång ordentligt i april 2021, men innan dess hade vi haft kontakt under cirka ett år sedan vi fått rekommendationer via Hogia, säger Dan Öman.

– Framför allt har Prosmart ett enkelt och smidigt system att jobba i.
Det samlar våra behov på ett ställe.

Dan Öman beskriver Prosmart som en inlyssnande och hjälpsam samarbetspartner.

– Medarbetarna på Prosmart är väldigt lösningsorienterade och tar till sig våra önskemål på ett bra sätt, säger han.

Hjo Bultens VD, Dan Öman.

Nästa steg 

För Hjo Bulten finns det en hel del kvar att utveckla, inte minst med Prosmarts system. 

– Nästa steg blir att sammankoppla vårt faktureringssystem med webbplatsen. När det händer så pass mycket i vår verksamhet känns det bra att ha ett system som är så anpassat efter vad vi behöver, säger Dan Öman.

Boka demo