”Prosmart visar ett intresse för vår verksamhet”

Per-Anders Folkesson startade sitt eget snickeri av en enkel anledning: han tyckte om att snickra.

I dag arbetar Folkessons Snickeri främst med att etablera butiks- och restaurangkedjor och tar samtidigt hjälp av Prosmarts affärssystem.

– Med åren har det blivit så att vi nästan enbart arbetar med företag och personer som vi känner väl, som vi har starkt förtroende för, förklarar Per-Anders Folkesson. 

Per-Anders Folkesson, grundare av Folkessons Snickeri

Snickeri-företaget i Mjölby har minst sagt gjort en spännande resa sedan starten i början av -90-talet. Per-Anders Folkessons intresse växte fram till Folkessons Snickeri.

Egentligen var jag inte särskilt intresserad av företagande, men eftersom jag tyckte så mycket om hantverket blev det på något sätt ett naturligt val, säger Per-Anders.

Inriktningen har ändrat skepnad genom åren. Från att mestadels ha riktat sig till privatpersoner har Folkessons Snickeri istället vänt sig till större inredningskedjor. Detta tack vare fina lovord från tidigare arbeten.

Vi är någon annanstans idag än för bara några år sedan, vilket är otroligt roligt. Framför allt är det variationen på projekten som är det roliga. 

Nära dialog

I takt med att Folkessons Snickeri har utvecklats har behovet av ett affärssystem blivit mer tydligt.

Vår utmaning är att väva ihop hela verksamheten, att få med hela kedjan under ett och samma system, förklarar Per-Anders Folkesson.

Sedan 2020 använder sig Folkessons Snickeri av Prosmarts affärssystem.

Det fungerade bra med vårt tidigare system också, men i takt med att vi växte räckte det inte riktigt till. Med Prosmart har vi en nära dialog och får alltid snabba svar. De tänker inte bara på sig själva utan visar ett intresse för vår verksamhet. Vi gillar inte svar som att saker inte går att lösa, men Prosmart har alltid en alternativ lösning, säger Per-Anders Folkesson, som gärna ser att Folkessons Snickeri utvecklas ännu mer med Prosmart affärssystem i framtiden.

Ju mer man jobbar med en funktion desto fler idéer får man på vad man skulle vilja göra. Utveckling föder utveckling. 

 

Boka demo