Inter TLC nya med Prosmart

Fler och fler företag börjar använda Prosmarts affärssystem.
Ett av dem är trappleverantören Inter TLC.
Thomas Lingefelt, vd, berättar:

Inter TLC´s produktionsanläggning

Kan du beskriva Inter TLC?
– Kort och gott är vi en trappleverantör som ingår i TLC Group. Vi har funnits på marknaden sedan 2007 med en automatiserad tillverkningsanläggning i Polen, säger Thomas Lingefelt.

Hur hittade ni Prosmart?
– Vi hade sökt efter ett hjälpmedel under en tid och såg Prosmarts namn hos en annan leverantör av CRM-lösningar. Vårt tidigare system har inte alla funktioner som vi behöver idag.

Vilka är de främsta anledningarna till att ni har börjat använda Prosmarts system?
– Prosmart har allt vi söker i form av offert, order, inköp och fakturering. Vi gör alltid unika offerter och där tror vi att Prosmarts system kommer att underlätta mycket för oss. Nu kommer vi till exempel att kunna hantera inköpsordrar genom ett knapptryck.

Vad har ni för mål och ambitioner med samarbetet?
– Nu är vi fortfarande i uppstartsfasen, men vår uppfattning hittills är att Prosmart är elastiskt där man hela tiden kan diskutera lösningar.
– Vi kommer att göra den förändringen över tid och målet är att vi ska vara igång på riktigt i slutet av 2021. Det känns väldigt bra, säger Thomas Lingefelt.

Per Thellman, vd på Prosmart, är mycket nöjd med det inledande samarbetet med Inter TLC:
– När Thomas hörde sig och förklarade Inter TLC:s behov kände jag att Prosmart hade den perfekta lösningen för dem. Kort efter det första samtalet bokade vi in en demo där jag kunde visa lösningen för honom och efter det var det inga frågetecken.

Boka demo